– Jay-Z lanserer en konkurrent til Spotify sammen med Beyonce, Kanye West, Rihanna og Nicki Minaj.

Streamingtjenesten kalt Tidal ble lansert i oktober 2014 og det tok ikke langt tid før eierene av programmet fikk lønn for strevet! Nå har nemlig Jay-Z kjøpt tjenesten for 56 millioner dollar og han ønsker å tilby Tidal sine brukere fordeler som ikke er å finne på noen andre tjenester som streamer musikk, nemlig muligheten til å høre musikk fra kjente artister før alle andre.
For å få til dette, har han hentet inn en rekke kjente artister med på laget som medeiere, blant annet Beyonce, Kanye West, Rihanna, Nicki Minaj, Madonna, deadmau5, Alicia Keys, Daft Punk og Radiohead.


På nettet finner man selvfølgelig nesten bare negative kommentarer angående prosjektet til Jay-Z, f.eks:

The faces of greed! They call themselves artists, artists don’t care about the money, they care about the message of their music. These aren’t artists, they’re sell outs.

Det som er utrolig er at folk påstår at disse artistene er grådige. Hvis en artist skriver og produserer sangene sine selv, hvorfor skal han behøve å gå gjennom et plateselskap for å få musikken sin ut på markedet? Hvorfor skal kjente artiser la plateselskaper ta flere hundre millioner kroner i profitt, for noe de kunne gjort selv?
Sett situasjonen i et annet perspektiv; hadde en pilot forlatt flyeselskapet han jobber for fordi han var misfornøyd med vilkårene og deretter startet sitt eget flyselskap, hadde han blitt hyllet, ikke mobbet.

Internettsider.no, grønn.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s