– David og Victoria Beckham, Rihanna, Tom Ford og Rita Ora på British Fashion Awards.

British Fashion Awards er en av de største arrangementene innenfor moteverden. Det er derfor verdt å merke seg hvilke merker som har kjøpt seg inn hos kjendisene for å få navnet sitt på trykk :)

Emma Watson – som ikke er nevnt i overskriften – hadde på seg en jakke fra Dior. Dior var det merket som flest kjendiser hadde på seg under BFA. Under jakken fra Dior hadde Emma en jumpsuit fra Misha Nonoo.

Dette er kanskje mote, men etter min smak er det alt annet enn pent :) La oss hoppe til noen som kjørte samme stil, men som droppet buksene! Det er ikke uvanlig av Rihanna å gå lettkledd, men på en utdeling som foregår i Desember og hedrer nettopp klær, er det en smule desperat. Det er nesten så jeg kaller henne for en attention whore, før jeg obestemmer meg, og deretter ombestemmer meg igjen.

Attention whore:

Jakken hun brukte var fra Stella McCartney, og hadde ingen form. Rihanna skulle heller brukt Tom Ford. Hun har gått med klærne hans før, med stor hell. Hun kalte han til og med «Baby daddy» en gang i tiden. Apropos Tom Ford. Han ble avbildet sammen med Rita Ora. Hun hadde på seg et outfit fra nettopp… Tom Ford. Ei heller det var noe å skryte av.

Rita Ora ser her ut som Ke$ha, og vi vet alle hvordan hun kler seg; som en prostituert.

Sist men ikke minst, The Beckhams. David hadde på seg Dior, og Victoria sin egen kolleksjon. Personlig kan jeg ikke skjønne hvordan Beckham klarer å holde seg trofast til Victoria. Hun ser bare verre og verre ut. På bildet under ser det ut som hun ikke har spist på to uker, og for alt jeg vet kan det være tilfellet.

Sort, sort, sort. Hvor er fargene på disse kjedelige menneskene? Jeg får avslutte med en kjole som jeg faktisk likte, og som utrolig nok hadde farger i seg. Det var den mindre kjente Suki Waterhouse som hadde på seg den, og merket var Burberry.

Helt klart en noe spesiell kjole, så jeg forstår dersom du ikke likte den like godt som meg :) Men når man ser så mye dårlig på en gang, blir ofte det lille man ser som er bra, ekstra bra.
Internettsider.no, lysblå og marine.

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s