– Er Christian Burmeister homofil?

Ettersom jeg slettet Twitter-kontoen min og kastet meg på Instagram-bølgen før sommeren 2012, har det heldigvis ikke vært så mye aktivitet rundt navnet mitt på Twitter.

Men det er alltid noen der ute som må lette på hjertet ettersom de ikke har noen hjemme som er interessert i å høre på dem lenger. En av dem er Anne Holt:

Anne Holt Homo

Det virker forresten som Anne Holt tror at Twitter en dating tjeneste, hvor hun skal fronte at hun er lesbisk. Hun er i alle fall ærlige med oss, og legger ved et relativt nytt profilbilde.

Jeg tror mange blir født homofile, og jeg tror også at mange med tiden finner ut at de liker det samme kjønn. Anne derimot, tror jeg bare ga opp! Det er ofte det letteste, når du 999 av 1000 ganger hører svaret nei fra det motsatte kjønn.

I tilfelle du sitter og spiser velger jeg å legge ved en link til et eksternt bilde av Anne.
Link.

Når det gjelder mine seksuelle interesser skulle jeg gjerne hatt både boller og brus.
Hvor kult hadde det ikke vært å elsket samt bodd sammen med en person du kan game sammen med, se på fotball og drikke øl sammen med, en du kan trene sammen med og en du kan dele garderoben til?
Men nei, det er ikke junior enig i. Så når jeg drar til London, er det for å se fotballkamp i den engelske storbyen – ikke homsebaren i Oslo.

Når det er sagt, har jeg som alle andre mine egne preferanser og standarder når det kommer til kvinner. Så det hadde nok dessverre blitt et nei fra meg også, Anne.

22 tanker på “– Er Christian Burmeister homofil?

 1. Det er neppe pga bildene av deg folk tenker at du er homo, mer det faktum at du blogger om mote og kjendissladder –temmelig metroseksuelt i seg selv, om ikke noe annet– samt føler det nødvendig å presisere at du er heterofil både på bloggen din og i intervjuet du gav til NA24 («ser jeg ut som en som ikke har kjæreste»). Leser man i mellom linjene virker det nemlig som om du overkompenserer, og det hele blir nokså påtrengt.

  • Så jeg bør ikke nevne at jeg er hetrofil, i teksten som forklarer hvem jeg er?
   Hvis jeg ikke hadde skrevet at jeg var hetrofil, måtte jeg informert én og én – og det hadde blitt et par hundre tusen ganger. Så latskapen lenge leve! :)

   BTW > man må like gutter for å være homofil, ikke mote ;)
   Når det er sagt, så er det ikke slik at jeg snakker så mye om mote i det virkelige liv. Det foregår kun på denne nettsiden.

 2. So what om du er homofil eller ikke! Syns det er bemerkelsesverdig at Anne Holt som er lesbisk selv, kommer med en så stigmatiserende uttalelse! Kjenner jeg blir skikkelig provosert!!!

  • Jeg er faktisk den snilleste personen du aldri har møtt. True story! :) Men hvis du trykker på den røde knappen, så får du ta konsekvensene.

 3. Roy mener nok hvorfor er du så pen. Pene menn blir ofte sett på som homser, fordi helt enkelt og greit, de er pene. Uten å kunne noe for det fordi de er født sånn. Vet om flere menn som har blitt kalt homser kun fordi de har et pent utseendet. Så ikke tenk på det, Christian;)

  Godt og slemt skrevet! Men fikk litt vondt av Anne Holt når jeg så bilde. Stakkar. Men samtidig var det hun som begynte så. . .

 4. Tre av mine forhold har vært med menn som noen har sett på som potensielle homofile. Jeg er enig i at de har vært pene og litt femi, med myke verdier, men ellers har de vært heterofile. Tror det er en slags misunnelse jeg, overfall har disse dratt altfor mye damer. En av dem jeg.
  Syns du slo godt tilbake mot Anne. Jeg undrer meg på om du ikke ble litt utnyttet der for å fronte at hun er lespe. Og så ler hun, det er et dårlig signal.

 5. Hvorfor er folk så slemme mot deg Burmeister? Synes du er flink jeg. Hilsen Erlend Rask Bjerke

 6. Hvor får du det fra? Det treffer så presist og hardt. Jeg er fan av Harald Eia, får litt assosiasjoner til hans tilsvar til duster.

  Den fæle røya vil nok tenke seg om en gang til før hun poster noe mer.

  Jeg som egentlig driter i moter og kjendiser, er blitt fan av siden din.

 7. Hmm, må nok innrømme at jeg trodde du var homofil da jeg så bilde av deg. Du er jo veldig vakker, med lange øyevipper og en snert av feminitet over utseenet. Og forstår godt du må presisere at du er hetrofil. Vel, uansett seksuell legning, så liker jeg deg akkurat som du er!! Heterofile klemmer fra meg ♥

 8. Fett skrevet. Denne høy på seg selv l…. skal ikke settes på pidestall i egenskap av å være kvinne, men likestilles som en hvilkensomhelst person selv på kvinnedagen.

 9. Flott at du skriver om mote! Fortsett med det du. Veldig fint at vi er blitt mer opptatt av mote her på berget. Man trenger jo ikke bare å kle seg traust i allværsjakker og Bergans, liksom. Oslo er ingen motehovedstad, men det kommer seg, og nå skal til og med Cucci åpne butikk i Oslo.
  Og så er du en pen ung mann. Frekke kommentarer om utseende skyldes nok sjalusi. Stå på Christian! Du er modig og flink:))

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s