– Christian Burmeister på Ettermiddagen.

image

I går (ettermiddag – selvfølgelig), var jeg på TV2 og ble intervjuet på direkten av vakre Guro – noe du hadde vært klar over om du hadde fulgt meg på Instagram ;)

Hvis du er interessert i selve innslaget, kan du se det på denne linken, og bla ned til det siste klippet. Det varer bare 4-5 min.

Jeg ser ut som et helvete, men kommer i alle fall frem til kjernen i saken – nok en gang :)

#TeamBurmeister

image

8 tanker på “– Christian Burmeister på Ettermiddagen.

 1. Tone og company bidrar selv til økt oppmerksomhet om disse «ryktene» og burde vel strengt tatt heller holdt kjeft og latt «ryktene» dø ut av seg selv. Håper noen andre kan ta i ett tak for å få stoppet mediekåte «artister» som kun tåler den rosa, lykkelige siden beskrevet. Hvor er Se og Hør eller Her og nå i disse «rykteflom» tider?

 2. Nesten utrolig at du kan be folk om penger fordi du har kommet i en vanskelig situasjon etter å ha spredd ondsinnede rykter. Håper virkelig folk finner bedre formål å gi pengene til. (Spent på om du er tøff nok til å publisere denne kommentaren, ser det er mistenkelig mange positive kommentarer på siden her…)

  • Hei ‘Perly’.

   Kronerulling ble opprettet på oppfordring fra lesere, som ønsker å støtte meg – uansett hvor mye eller lite som trengs. Vennligst se kommentarfeltet på andre innlegg.

   Ha en fin dag videre :)

 3. Synes det er bra at noen tør å stå fram som du gjør. Folk er lei av glansbilder, som lever av å selge privatlivet sitt i media. Se på de virkelige dyktige artistene vi har her i Norge. De færreste selger privatlivet sitt. Har man virkelig talent, så holder det for de fleste.

 4. Den blogg teksten om Tone og Hennie er ute på nett enda… :D Christian B: Med all denne infoen «innabords» som har gitt deg anledningen til å skrive om bruddet mellom disse to, er det mange «backstabbers» rundt både Tone og Hennie. Jeg kan ikke helt se hvorfor disse opplysningene vil innvirke ødeleggende på disse to? I bl.a USA og UK så florerer slike «nyheter» om diverse stjerne og kjente folk. Noe av dette bidrar jo til at de blir mer famous.. :) Bra blogg du har,, keep up the good work Man!

 5. Tone er bare ute etter erstatning/oppreisning (cash), nå som du har slettet innlegget burde hun da være glad for at det er slettet. Og ikke gå til rettssak osv, det blir for dumt!
  Hun gjør alt for å stå i Media, så dem kan skrive om henne..!

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s