– Tone ansetter advokat Elden for å få fjernet detaljert informasjon.

image

Takk VG! Nå må jeg skifte ringe-Tone. Jeg valgte sangen «I know», av Tone Damli.

Forsiden

Etter gårsdagens innlegg, har jeg blitt kontaktet av norges fremste advokater og PR-eksperter, som ønsker jobbe for meg. Det er kanskje ikke så rart? For hvis det skulle bli en rettsak, vil den bli offentlig – ettersom denne saken er offentlig.

Det blir eventuelt en rettsak uten sidestykke – med norges fremste kjendiser i vitnestolen, hvor de blir nødt til å fortelle hvem de har og ikke har hatt sex med – under ed, for å bekrefte at mine informasjonskilder ikke er korrekte.

Du skal ikke se bort i fra at det kan bli en riktig så god serie av det. Så lenge Tone er i rampelyset, er nok TV2 interessert.  Jeg har allerede kommet på tittlene: Keeping up with Tone og The Bachelorette.

Apropos kreativitet. Jeg synes VG kunne ha vært litt mer kreative når det gjelder gårsdagens overskrifter. «Tone hyret Elden: Vil stoppe rykteflom»?
Hva med: «Rett på sak = Rettsak.»

image

Sist jeg sjekket var det ikke ulovlig å kommente en hårsveis. Og ettersom dette også er en moteblogg må jeg berømme Elden som var tidlig ute med Justin Bieber sveisen.

Men det var ikke det eneste han var tidlig ute med. Han kontaktet nemlig nettavisen na24, før meg. Så hva som egentlig var viktigst her, vet jeg ikke.

Na24

I følge mine venner i media tar mer enn 10 minutter å skrive et slikt innlegg. I tillegg må Elden ha brukt mange minutter på å uttale seg om saken til media, før han kontaktet meg.

Jeg brukte forresten 30 min på å svare på mailen til Elden, ikke 15 minutter. Rett skal være rett :) Dukker du ikke opp før klokken 20:00, til et fly som går 19:59, ja da skjønner du at en halvtime er en halvtime.

Mail

Hvis det skulle bli noen rettsak, blir det eventuelt en liten bot å betale – hvis saken tapes. Heldigvis har flere sponsorer allerede sagt seg villig til å betale denne boten, blant annet en ved navn Aksel H. – som ønsker å holde etternavnet sitt hemmelig :)

* Saken skal nå opp for retten. Er du interessert i å støtte meg økonomisk i denne saken? Se dette innlegget.

* Les hvorfor jeg publiserte innlegget og hva jeg mener om selve saken her.

26 tanker på “– Tone ansetter advokat Elden for å få fjernet detaljert informasjon.

 1. Dette er også min nye favorittblogg! Forresten; Jeg tror ikke at Tone ansetter Elden, det er nok Elden som har ringt Tone … Penger og publisitet er jo kjendis-advokaters hverdag!

 2. Dette var festlig lesing. Personlig har jeg ment at Tone D er Norges mest ubrukelige kjendis, etter at Pia Haraldsen meldte seg ut av rampelyset. Men nå vet jeg sannlig ikke lenger. At Eldenelden blander seg inn gjør det bare enda bedre. Han skriker om ytringsfrihet på den ene siden og personvern på den andre. Nå gleder jeg meg bare til han får en ny og mer profilert sak. Da slipper han Tone som en slapp fisk og man kan legge ut ryktene igjen.

 3. hehehehe dette er blitt en salig komedie..Er elden en topp advokat??Hvorfor vil han ta en slik dritt sak som Tone har gjort den til og hjelpe en artist i nød som har solet seg i en kjent skuespillers navn for å få oppmerksomhet.??

  Og hvorfor kan ikke Burmeister skrive det han vil på nettet.??Alle skriver hva de vil alikevel på bla: vg på nett..Alt kan man skrive der uten å få Herr Elden pustende i nakken.

  Det er jo ingen regler i det hele tatt på internett.

  Nei dette vinner du Burmeister og jeg legger meg i kø for å hjelpe deg jeg..

  I denne pinlige; hvem faen tror du at du er ; Kjendis sak..

  Tone du er blitt en attention seeker..

  Synd at du er så ødelagt..

  Stå på Burmeister,,dette vinner du lett.

 4. Jeg har liksom vært litt skeptisk til hele tone-aksel-brudett lenge. Og nå blir det enda mer merkelig..

  For noen år siden drar Tone og Simen på ferie på Se og Hørs regning mot at de får ta bilder av dem. I neste sekund saksøker Tone Se og Hør for at de legger ut andre bilder hun ikke liker. Dobbelmoral noen?

  Senere forsøker Tone desperat å bli kjent i utlandet. Signerer kontrakt med utryddningstruede Motown, men det ble stille som natten. Gikk ikke så bra i utlandet for Tone? Men Tone gir seg ikke der..

  Nå skal hun bli kjent i Sverige. Da jeg selv bor i Sverige siden fem år tilbake kan jeg fortelle at de fleste ikke vet hvem hun er, dog er visse fjortisser intressert i hvem som synger med deres idol. Mello er superstort i Sverige og Tone har gitt seg fan på at hun skal inn i Sverige og forpeste dette land nå som Norge tydlig har satt ned foten og sagt at nok er nok. I samme veve kysser hun alle menn hun kommer over for å skape overskrifter og plutselig, mitt under det hele, skjer et ganske så velplassert brudd. Jeg lukter bullshit. Det er jo klart dette gir overskrifter både i Norge og Sverige og all PR er god PR.

  Å saksøke en person som skriver om ryktene som allerede florer er enda en måte å øke PR’en på.

  OM det er så at bruddet er ekte, syns jeg enda det viser på en utrolig forkastelig karakter å på ene siden eksponere seg for alt man har, halvnaken på manneblader og musikkvideoer, vise sitt privatliv i en «Tone»-dokumentar, men ikke tåle når noen skriver noe negativt. Tone, du får ta et valg! Vil du bre ut din sjel til verden eller ikke!?! Ta et valg på godt og vondt!

  Christian! Fortsett å gjøre det du gjør!

Din kommentar må godkjennes før den publiseres.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s